Nyt hotel direkte på Nørreport Station

Ejendommen på hjørnet af Frederiksborggade 18 og Nørre Voldgade 19 er under gennemgribende renovering og konverteres fra kontor til hotel. Den nye ankerlejer er Scandic Hotels, som i efteråret 2020 kan slå dørene op og byde de første gæster velkommen indenfor.

Den knap 5.000 m² store ejendom, der strækker sig langs Frederiksborggade og Nørre Voldgade på Nørreport Station, vil det næste knap halvandet år være under forvandling. Med sin opførelse i starten af 1900-tallet har ejendommen haft flere forskellige anvendelser – senest som kontor – men også ejendommens facade og udtryk har ændret sig gennem årene. Umiddelbart efter sin opførelse tilføjede arkitekt Aage Langeland-Mathiesen blandt andet kupler og kviste på ejendommen.

ATP Ejendomme har ejet ejendommen siden 1997 og sammen med MBG Entreprise A/S er der sat gang i et gennemgribende renoveringsprojekt, som PLH Arkitekter har tegnet skitsen til. Med respekt for ejendommes karakter og det omkringliggende område vil bygningen blive opdateret og moderniseret i sit udtryk og funktion. I foråret 2019 blev der miljøsaneret og foretaget nedrivning indvendigt på ejendommen for at gøre klar til ombygning og indretning.

 

100 værelser, tagterrasse og skybar

Det kommende hotel indrettes med 100 værelser samt en stor terrasse, skybar og restaurant på toppen. Som det eneste af Scandic Hotels’ danske hoteller etableres der ikke mødelokaler. I stedet henvender det sig til individuelle rejsende fra både forretnings- og fritidssegmentet samt lokale københavnere, der frit kan benytte hotellets lobby til arbejde eller nyde en middag og drink med udsigt over København fra én af byens absolut bedste beliggenheder.

Hotelkæden planlægger at skulle rekruttere 50 nye medarbejdere til det nye hotel – heriblandt kokke, tjenere, receptionister, bartendere og housekeepere.

 

Tag et kig ind i ejendommens øverste etage ved at klikke på videoen nedenfor.

Frederiksborggade 18

1360 København

Læs også

Hotellets elevatorer flytter ind

Hotellets elevatorer flytter ind

To nye elevatorer skal transportere hotellets kommende gæster og personale fra kælder til 6. sal. På Nørreport Station er ejendommens eksisterende...

læs mere
Vi etablerer gulve og vægge

Vi etablerer gulve og vægge

På alle seks etager i det kommende hotel samarbejder håndværkere på tværs af faggrupper og kompetencer, og nu begynder blandt andet både gulve og...

læs mere
Kom med ind bag murene

Kom med ind bag murene

Lige nu står ejendommen ’strippet’ efter nedrivnings- og saneringsarbejdet har fjernet al inventar, tapet og skillevægge. Kom med ind bag murene og...

læs mere

Hotel Nørreport

Sociale medier

Share This