Derfor ombygger vi fra kontor til hotel

20.09.2019

Den igangværende ombygning, der forvandler ejendommen fra kontor til hotel, skaber nogle åbne og indbydende rammer, der inviterer både turister og lokale københavnere indenfor.

Flere anvendelser var i spil, inden det blev besluttet at ombygge den knap 5.000 m² store ejendom fra kontor til hotel. Foruden butikkerne i stueetagen har ejendommen de sidste mange år været anvendt til kontor, men nu var tiden inde til at tænke i nye baner for den velbeliggende ejendom.

”Særligt beliggenheden gør, at ejendommen er meget velegnet som hotel. Med placeringen direkte på Nørreport Station er det nemt for hotellets gæster at komme til og fra. Desuden giver ombygningen og de nye faciliteter muligheden for at byde byen indenfor og lade både rejsende og de lokale bruge ejendommen på en måde, som hidtil ikke har været mulig,” fortæller Susanne Schou, der er projektudviklingsdirektør hos ATP Ejendomme.

Med ombygningen aktiveres hele ejendommen, og både hotellets kommende lobby i stueplan samt restaurant og skybar på øverste etage bliver åben for såvel turister som lokale københavnere, der kan sætte sig ind for at arbejde eller nyde en drink med udsigt over byens tage.

Flere igangværende hotelbyggerier i København

Det kommende hotel på Nørreport Station er blot ét af flere igangværende hotelbyggerier i ATP Ejendommes portefølje. Både på Christianshavn og i Ørestad er to nye hoteller ved at tage form og på Frederiksberg er Scandic Falkoner netop blevet overdraget til Scandic, der, som navnet antyder, er operatør på det nyrenoverede hotel.

”De lange lejeaftaler er blandt andet noget af det, der gør, at hoteller er et interessant segment for os – det gælder både nybyggeri og eksisterende ejendomme, som vi bygger om,” siger Susanne Schou og fortsætter: ”Det handler om at have den rigtige beliggenhed, det rette koncept og den rigtige operatør til at drive hotellet, og på det kommende hotel på Nørreport har vi alle tre ting.”

Frederiksborggade 18

1360 København

Læs også

Hotellets elevatorer flytter ind

Hotellets elevatorer flytter ind

To nye elevatorer skal transportere hotellets kommende gæster og personale fra kælder til 6. sal. På Nørreport Station er ejendommens eksisterende...

læs mere
Vi etablerer gulve og vægge

Vi etablerer gulve og vægge

På alle seks etager i det kommende hotel samarbejder håndværkere på tværs af faggrupper og kompetencer, og nu begynder blandt andet både gulve og...

læs mere
Kom med ind bag murene

Kom med ind bag murene

Lige nu står ejendommen ’strippet’ efter nedrivnings- og saneringsarbejdet har fjernet al inventar, tapet og skillevægge. Kom med ind bag murene og...

læs mere

Hotel Nørreport

Sociale medier

Share This