Vi bygger skurby i Frederiksborggade

16.09.2019

Mens ombygningen står på, vil det ene spor i Frederiksborggade være lukket for kørende trafik. Her etableres nemlig projektets skurby, som rummer mandsskabsfaciliteter for de mange håndværkere, der skal have deres daglige gang på byggepladsen.

I Frederiksborggade er projektets skurby taget i brug. Med omklædnings- og badefaciliteter, frokoststue samt kontor og møderum til byggeledelsen skal skurbyen fungere som samlingssted for projektets håndværkere, mens ombygningen står på.

En atypisk placering

Skurbyen er bygget i to etager med et frit areal foran skurvognene, hvor projektets håndværkere kan komme frem og tilbage med blandt andet byggematerialer. Skurbyens placering på modsatte side af ejendommen er noget atypisk, men i dette tilfælde nødvendig på grund af sikkerhedsmæssige årsager.

”Normalt ville skurbyen være placeret direkte op ad ejendommen, da dette rent praktisk giver mest mening. Dog har flere trafikanalyser vist os, at det ikke kan lade sig gøre på denne placering,” fortæller Ole Jan Ulrick Petersen, der er projektleder hos ATP Ejendomme.

Analyserne er udarbejdet i samarbejde med Københavns Kommune, Københavns Politi, Hovedstadens Beredskab og Movia og tager højde for de forskellige parters interesser og bevægelsesbehov i det trafikerede kryds, og her blev det vurderet, at det var mest optimalt at lade trafikken køre i sporet tættest på ejendommen.

”Det er ét af byens mest aktive trafikknudepunkter og derfor helt essentielt, at både politi, brandvæsen og busser fortsat kan komme frem og tilbage, mens ombygningen står på,” siger Ole Jan Ulrick Petersen.
Med etableringen af skurbyen er enkelte busruter omlagt omkring Nørreport Station.

Skurbyen vil være i Frederiksborggade frem til efteråret 2020.

Frederiksborggade 18

1360 København

Læs også

Hotellets elevatorer flytter ind

Hotellets elevatorer flytter ind

To nye elevatorer skal transportere hotellets kommende gæster og personale fra kælder til 6. sal. På Nørreport Station er ejendommens eksisterende...

læs mere
Vi etablerer gulve og vægge

Vi etablerer gulve og vægge

På alle seks etager i det kommende hotel samarbejder håndværkere på tværs af faggrupper og kompetencer, og nu begynder blandt andet både gulve og...

læs mere
Kom med ind bag murene

Kom med ind bag murene

Lige nu står ejendommen ’strippet’ efter nedrivnings- og saneringsarbejdet har fjernet al inventar, tapet og skillevægge. Kom med ind bag murene og...

læs mere

Hotel Nørreport

Sociale medier

Share This